פציאליס - טיפול

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

24/04/2011 | 10:08 | מאת: גילי

שלום רב, לקיתי בפציאליס לפני כעשרה ימים, בנתיים ללא שום הטבה. אני לוקחת סטרואידים והיום סיימתי זובירקס. אני בפיזותראפיה, הפיזותראפיסט מטפל בי עם אולטראסאונד כשלוש דקות ובזה נגמר הטיפול. האם הטיפול צריך לכלול עוד מכשירים ? בנוסף מאחר ואני בהריון, האם יש מחקרים על התאוששות מפציאליס בזמן הריון. תודה רבה, גילי

24/04/2011 | 12:25 | מאת: דני

שלום. אני, כרגע ביום ה- 19 של ה" פציאליס". קבלתי למשך שבועיים כדורי סטרואידים, ולמשך שבוע כדורי זובירקס. במשך ה- 19 ימים (נכון להיום) קבלתי 4 פעמים פיזיותרפיה, ואני מוזמן לפעם החמישית לאחר החג. הפיזיותרפיה נמשכת כ- 15 עד 20 דקות כאשר זה כולל עיסוי בפנים בעיקר בצד הפגוע הכולל תרגילי פיזיותרפיה, ולאחר מכן טיפול אולטרא סאונד כאשר זה נעשה בפעמיים האחרונות פעם ראשונה 4 דקות, ופעם שנייה 6 דקות. עוד אוסיף על עצמי, כי מיום שזה החל, אני בכל יום מצלם את עצמי. אתמול ביום ה- 18 חל שיפור "קטנטן" לטובה במראה בפעם הראשונה.

24/04/2011 | 22:16 | מאת: אילנית

היי גילי קודם כל חג שמח ואני רוצה לחזק אותך ולהגיד לך שאני מזדהה מאוד עם המקרה שלך,גם אני קיבלתי פציאליס בהריון כחודש לפני הלידה של בני הבכור,לא הבנתי מה נפל עליי,ולא אישרו לי לקבל סטרואידים בגלל ההריון,דרך המלצות הגעתי לבחורה שמתמחה בטיפול בפציאליס והיום אני חודש לאחר הלידה והפנים חזרו לתפקוד כמעט מלא וכך גם השקט שלי! מאחלת לך שהכל יישאר כזיכרון מאחור! אם את מעוניינת הבחורה שמטפלת בי קוראים לה שני והיא מקסימה ועזרה ועדיין עוזרת לי מאוד,תתקשרי ותדברי איתה 050-6323177 חג שמח אילנית

25/04/2011 | 20:15 | מאת: גילי

אני מאוד מעריכה את ההתייחסות וההמלצה. שמחה לשמוע שיש סוף אופטימי. שתגדלי את הקטנצ'יק בנחת עם המון חיוכים, חג שמח, גילי

26/04/2011 | 20:01 | מאת: מארק רובין

שלום גילי, את מתארת תמונה קלאסית של בלס פאלסי. רוב הסיכויים (85-90%) שתוך חודשיים תחלימי לגמרי. במידה ולא תיצרי קשר שוב. אגב, שיפור לרוב מורגש מיום 21 והלאה... מארק

26/04/2011 | 21:46 | מאת: gili

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy