פציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

15/03/2011 | 14:56 | מאת: עינת

שלום רב, לפני כשנתיים החל אצלי פציאליס בצד הימני של פני כיום המצב מן הסתם יותר טוב אך הצד הימני לא חזר לחלוטין למצבו הבריא. החיוך נשאר לא סימטרי ותחושה של צד ימני "תפוס" האם אחרי תקופה ארוכה ניתן בכז לעשות משהו ע,מ לשפר את המצב ? תודה

22/03/2011 | 11:15 | מאת: מארק רובין

במידה ואת נחושה ומחוייבת לטיפול עצמי מול מראה כל יום ישנם תרגילים שניתן לנסות. לצערי, לרוב הטיפול נכשל מכיוון שהמטופלים מתיאשים באמצע, ולא מתמידים. בהצלחה, מארק

28/03/2011 | 21:11 | מאת: עינת

אשמח לדעת איזה תרגילים ניתן לעשות מול מראה והאם זה יכול לעזור אחרי שנתיים של פציאליס

22/03/2011 | 16:27 | מאת: אמא

לפני שלושה שבועות כתבתי על הבן שלי, בן 19 שלקה בפציאליס. הוא קיבל את הטיפול התרופתי (סטרואידים וכו') ובמקביל עשינו דיקור באוזן עם תוספי תזונה לאיזון הנזקים של הסטרואידים וגם דיאטה של אוכל מחמם (לפי הרפואה הסינית). במשך שבועיים לא היתה כל תזוזה . לאחר שבועיים התחיל שיפור. בשבוע השלישי השיפור היה גדול יותר. היום פחות מ - 10% נשאר לא סימטרי. הוא מקפיד כרגע עדיין על האוכל ולוקח את תוספי התזונה. במקביל הוא מרבה בפיזיותרפיה ולעיסת מסטיק גדול בתנועות גדולות . אני חושבת שזה סיפור אופטימי ומברכת על כך.

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy