באלס פאלסי בפעם החמישית !

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

06/05/2010 | 10:22 | מאת: ויקי

שלום, אני בת 22 וליפני שבוע חזר לי הפאציאליס בפעם החמישית בחיי האחרון היה בגיל 18 נכון לעכשיו אני מקבל את אותו הטיפול של הסטרואידים וזובירקס לשבועיים בעקות החזרה שלו בפעם החמישית עלה חשד לטרשת נפוצה ויש לציין שאני סובלת מבעיות במערכת העיכול שעדיין לא הוגדרו מהם, אני צריכה לעבור MRI מח לאבחון או שלילת טרשת נפוצה . השאלה שלי היא כמה פגשתה באלס פאלסי בפעם החמישית בגיל 22 ?והאם זה מצדיק חשד לטרשת נפוצה ? ומה זה יכול להיות והאם יש סיכוי שזה לא יעבור הפעם ? אשמח לתשובה מהירה תודה מראש .. חיוך עקום :\

06/05/2010 | 10:54 | מאת: מארק רובין

שלום, יש אנשים שלצערינו סובלים מבךס פאלסי פעם אחר פעם, זה לא בהכרח מצביע על טרשת נפוצה (אפילו סיכוי קטן). כל הכבוד לרופא שעושה את המקסימום לשלול גורמים אחרים. לכי תעשי את הMRI, סכ"כ בדיקה טובה ללא קרינה..... מארק

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy