שלום לכולם............

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

14/04/2010 | 11:47 | מאת: שרון צפניה

שלום לכל המומחים כאן בפורום, שמי שרון צפניה (31), תסריטאי במקצועי. בתקופה זו אני כותב תסריט וחושב להכניס את שיתוק עצב הפנים כנושא התמודדות של הדמות הראשית שלי . אני אשמח ביותר לליווי מקצועי שיסביר לי וידריך אותי בנושא כדי שלא אטעה ואציג את העניין בצורה מוטעית. מאוד חשובה לי האמינות של המקרה בסיפור . רק כדי להיות ברור - אני אף פעם לא חליתי בשיתוק פנים אני פונה אל האנשים כאן בפורום לאחר שקראתי וחקרתי קצת על המחלה באינטרנט ואני בטוח שאני רוצה להכניס אותה לתסריט שלי. אימייל לפניות :[email protected] תודה, שרון .

26/04/2010 | 01:31 | מאת: מארק רובין

תתקשר...

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy