בלס פאלסי

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

26/02/2010 | 18:31 | מאת: יעקב בבאי

לפני 3 ימים אובחנתי כסובל מהמחלה בצד שמאל של הפנים. הרופא אמר שמכווין שאני מטופל בתרופות ללחץ דם אז לא כדאי לתת לי סטרואידים והמליץ על דיקור סיני. תור לדיקור סיני נקבע ליום ראשון כלומר 6 ימים אחרי שזה קרה. כרגע יש לי אי סימטריה קלה בגבות, החלשות בשפה השמאלית,עין שמאל לא נסגרת עד הסוף, אני מרגיש בהתאמצות קלה בזמן השתייה והאוכל בעיקר מוצרים נוזליים. שאלתי האם טיםול לאחר 6 ימים מהמקרה עדיין אפקטיבי ומה הסיכויים להחלמה מלאה?

09/03/2010 | 12:17 | מאת: מארק רובין

נשמע כמו מקרה קל. אם המצב לא ידרדר רוב הסיכויים שתוך חודשיים העצב יחלים לבד גם בלי דיקור. מארק רובין

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy