תגובה לאירועים חוזרים

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

05/06/2005 | 21:36 | מאת: שרית

מתשובתך לשאלתי לגבי אירועים חוזרים של כעין צד שמאל רדום הבנתי שככל הנראה מדובר על עצב טריגמלי? האם בעיה מסוג זה לא יוצרת סוג של כאב, ולא תחושת הרדמות? ומה ההבדל בין בעיה בעצב 7 לבין עצב 5?

13/06/2005 | 23:54 | מאת: מארק רובין

שרית, עצב הגוגולת 5 (טריגמינל) אחראי על תחושות הפנים, בעוד שעצב 7 (הפנים) אחראי על מוטוריקה, כלומר תנועתיות הפנים. לרוב בעיה בטריגמינל מלווה כאב אל אולי במקרה שלך זה מקרה מאוד קל. מארק

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy