פציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

24/12/2009 | 21:52 | מאת: AVI DAVID

לפני כ13 שנה חליתי בפציאליס. לאחר טיפול בסטרואידים החלמתי והפנים חזרו למצבם הרגיל. אך לא כך עם הכאבים באוזן. לפני כשבוע שוב החלו כאבי תופת באוזן והחלה גם התחושה ההיא של הירדמות הלחי והעין. פניתי לרופא שטיפל בי אז והוא נתן לי מרשם לסטרואידים ולחכות עד שארגיש ממש הדרדרות במצב. האם כדאי לי לחכות? מה עושים עם כאבי התופת באוזן?

28/12/2009 | 11:05 | מאת: מארק רובין

אני לא הייתי מחכה, למיטב ידיעתי רצוי לקחת את התרופות הכי מהר שניתן. תתיעץ עם רופא שלך אודות תרופה נגד וירוס ממשפחת הזוברקס. מארק

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy