שלום

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

03/12/2009 | 10:46 | מאת: ערן

לפני כחודשיים בערך קיבלתי את מחלת הבלס,עוד באותו היום טופלתי בפרדניזון,היו לי אז כאבים מאחורי האוזן,הייתי רגיש לרעש,וסחרחורות,לא יכלתי לאכול כמו שצריך,ב"ה היום הרבה יותר טוב,אני מצליח לסגור את העיינים אבל לא עד הסוף,אוכל רגיל לגמרי,אין לי בעיות של שמש ורעש באוזניים,שומע רגיל,אני מצליח לשרוק ולנפח את הלחי,ואני עושה מידי פעם פיזוטרפיה,דיברתי עם הרופא משפחה שלי שהוא אמר עוד בזמנו שהמצב שלי יחסית קל,שאחרי שבועים כבר הכל חזר למקומו,וזה יעבור עם הזמן,הבעיה שעדיין לחייך אני לא יכול רק חצי חיוך והעין דומעת ולא נסגרת עד הסוף,מה כדאי לעשות כדאי לזרז את הריפוי?אני עובד בעבודות בנייה.תודה.

14/12/2009 | 14:31 | מאת: מארק רובין

שלום רב, נשמע כי חלק מסיבי העצב החלימיו (כל עצב בנוי ממיליוני סיבים) וחלק לא. הסיבים אשר נפגעו קשה יותר כנראה יתחילו להחלים כעבור שלושה חודשים וישתפר עד שנה מתחילת המקרה. מארק רובין מנהל פורום בלס פאלסי/פאציאליס

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy