בן 55 עם פציאליס לאחר כאב אוזן שמאל

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

01/11/2009 | 20:19 | מאת: א.ר.

לפני 6 ימים סבלתימכאב אוזן שמאל שהתעלמתי ממנו עד שיומיים לאחר מכן הרגשתי שהעין לא נסגרת באופן מלא באותו צד. ניגשתי לא.א.ג. והבחנו דלקת באוזן שהשפיע על עצב הפנים.לאחר מכן היגיעו הרופאים למסקנה שאני סובל מפציאליס כאשר היום אחרי 4 ימים מהגעתי למחלקה אני משותק בכל הצד השמאלי של הפנים. קיבלתי אנטיביוטיקה דרך הוריד בשביל האוזן עד היום, וסטרואידים (פרדניזון) לפציאליס. האם המחלה טיפוסית לגילאים כמו שלי?. האם גילי המתקדם ישפיע על קצב ההחלמה? מתי ניתן לחזור לאימונים בחדר הכשר, כולל ריצה, שחייה ואופניים בחוץ? אני עדיין מאושפז ועשו לי היום CT שתוצאותיו טרם קיבלתי. אני חבר בכללית מושלם, כיצד ניתן להגיע אליך לטיפול? מה המאחד את הטיפול שאתה נותן לעומת טיפול פיזיוטראפיה קונונציונאלי לפציאלי. תודה מראש על תשומת הלב והרצון הטוב.

02/11/2009 | 10:46 | מאת: מארק רובין

אם המחלה טיפוסית לגילאים כמו שלי? כן, זה יכול לקרות בכל גיל האם גילי המתקדם ישפיע על קצב ההחלמה? בהחלט לא! מתי ניתן לחזור לאימונים בחדר הכשר, כולל ריצה, שחייה ואופניים בחוץ? עוד שבוע (14 יום אחרי תחילת המקרה לכל היותר. אני עדיין מאושפז ועשו לי היום CT שתוצאותיו טרם קיבלתי. אני חבר בכללית מושלם, כיצד ניתן להגיע אליך לטיפול? כרגע אין צורך מה המאחד את הטיפול שאתה נותן לעומת טיפול פיזיוטראפיה קונונציונאלי לפציאלי. אני מתמצא יותר מהפיזיו, הממוצע אבל הייחוד זה הטיפול במקרים כרוניים (יותר מחודשיים שלוש) מארק רובין

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy