האם זה גנטי?

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

06/10/2009 | 12:21 | מאת: אורחת

שלום רציתי לדעת מה הסיכויים שבאותה משפחה יהיה שיתוק בפנים? אם זה קורה אז מה זה אומר צריך להילחץ מזה לעבור איזהשהם בדיקות? זה לא נראה לי הגיוני, במשפחה שלי 5 פעמים היה שיתוק כל אחד מבני משפחתי עבר את זה. זה נראה לי מלחיץ ומפחיד

15/10/2009 | 10:56 | מאת: מארק רובין

סיכויים קטנים שזה גנטי, לרוב מדובר בחולשת מערכת החיסון.

15/10/2009 | 13:19 | מאת: אורחת

1. זה שאתה אומר שהסיכויים קטנים זה אומר שיכול להיות שיש משהו גנטי בזה? 2. מה הכוונה לחולשה במערכת החיסון? יש אפשרות לבדוק את זה? לטפל בזה עם תרופות ויטמינים? 3. האם שמעת על עוד משפחות שהיה להם שיתוק בתוך המשפחה? (המשפחה הקרובה, אחים,הורים) 4. לאבא שלי יש לחץ בעין רציתי לדעת אם יש קשר בין השיתוק שהיה לו אני לא זוכרת אם זה התחיל לו בזמן שהיה לו את השיתוק אל לאחר שהוא החלים

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy