שאלה

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

06/09/2009 | 23:58 | מאת: tony

שלום מארק! אני רופא משפחה ושאלתי היא : האם כדאי להפנות חולה בת 23 בהריון עם Ramsay Hunt Syndrome בת 3 ימים לפיזיוטרפיה על מנת לשפר לה את הפרוגנוזה? אם כן - האם יש חשיבות לזמן התחלת הפיזיוטרפיה ? תודה

07/09/2009 | 00:51 | מאת: מארק רובין

שלום רב, אין סיבה למהר, סביר להניח שחולשת הפנים יגיע לשיאו רק לאחר שבוע, חשוב לקבל הדרכה ראשונית אודות טיפול בעין והפה, אך מומלץ להתחית פיזיו' רק לאחר 10-14 יום. בהצלחה, מארק רובין

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy