מהו הטיפול ב- TES

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

03/06/2005 | 12:54 | מאת: נעמי

בראשית מודה לך על תשובתך לשאלתי הקודמת בקשר לפציאליס... אשמח אם תוכל מעט לפרט למה הכוונה בטיפול ב שיטת TES? ועוד אשאל אם הקופה ממנת טיפול כזה? תודה על תשובתך נעמי

05/06/2005 | 00:58 | מאת: מארק רובין

נעמי שלום, קודם כל אני מציע שתקראי את התשובה הקודמת אשר כתבתי בנושא דומה לשלך: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1311/xPG/2/xFT/222/xFP/242 ה-TES הינו מכשיר אזר מחכה את אותות עצב הפנים הבריא המועברות אל שרירי הפנים, דבר זה גורם לשרירים לשמור על חיוניותם ולחזור למצב זה לאחר פגיעה של העצב, לפרטים מלאים לגבי מצבך אני מציע שתתקשרי אליי. לילה טוב, מארק רובין BPT

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy