טיפול ב- בלס פאלסי

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

30/03/2005 | 19:26 | מאת: שימי

האם מומלץ לבצע פיזיוטרפיה? מאיזה סוג? האם עיסוי שרירי הפנים (שאינם מגיבים) עשוי לקצר את ההחלמה או לשפר את תוצאותיה? האם מומלץ לקחת ויטמינים B ו- C כטיפול בבעיה?

04/04/2005 | 22:23 | מאת: מארק רובין

שימי, לא מסרת את הפרט ההכי חשוב! כמה זמן אתה סובל מזה??? עיסוי לא יזרז החלמה, אלא ימנע תופעות לוואי, ויטמין B הכרחי בין רכיבים רבים לעצב צומח, אך רצוי לקחת רק בהמלצת רופא ובמידה ויש לך מחור של אחד מסוגי הויטמין B, תמסור לי עוד פרטים, מארק רובין BPT

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy