תוצאות בדיקה-EMG-דחוף

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

19/07/2009 | 18:03 | מאת: ליה

אבי בן 56 אובחן כBELL'S PALSY.בבדיקת EMG שאת תוצאותיה קיבל היום, אובחנה אצלו ,פגיעה אקסונלית בעצב פציאלי...קיימת עדות לתהליכים של דאנרבציה חדה עם ראינרבציה בשרירים המעוצבים ע"י LT FACIAL NERVE". אנחנו מאוד מוטרדים מהתוצאות ובעיקר מהעובדה שעלינו להמתין לתור לרופאה בכדי להבין אותן. אשמח לקבל הסבר למתואר או התייחסות אחרת. תודה רבה.

19/07/2009 | 18:55 | מאת: מארק רובין

שלום רב, מה שמתואר בבדיקה זה שפה מקצועית שיש לאבא שלך בלס פאלסי, עכשיו האבחנה חד משמעית בלס פאלסי (אולי היה חשד למשהו אחר יותר מפחיד). בעקרון אם הוא בשבועות הראשונים לבלס אין יותר מדי ממה לחשוש, סיכוי טוב שיתאושש במהרה. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

19/07/2009 | 19:05 | מאת: ליה

הי מארק, תודה על ההתייחסות. השמטתי פרט חשוב - המחלה אובחנה אצלו כבר במהלך חודש אפריל השנה, הבדיקה נערכה רק עכשיו. לאור הזמן הממושך שעבר, מה דעתך על התוצאות ועל יכולתינו להשפיע על המצב?

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy