החלמה - BELL'S FALSY

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

04/07/2009 | 10:56 | מאת: אלינור

בוקר טוב, אתמול ביקרתי עם בן הזוג שלי בחדר מיון לאחר שחש צריבה בעיןשמאל ואני הבחנתי בעיוות קל בשפתיים שלו בזמן הדיבור והחיוך. לאחר בדיקות בחדר המיון האבחנה היתה כי מדובר ב - BELL'S FALSY והגורם לכך אינו ידוע. הטיפול שקיבל: משחה וטיפות עיניים, סטרואידים וכדורי גסטרו. רציתי לדעת האם יש סיכוי כי העיוות בפנים יכול להישאר לתמיד....? אנחנו אמורים להתחתן בעוד כחודשיים וזה מאודדדדדדדדדדד מלחיץ...... תודה !!

09/07/2009 | 10:43 | מאת: מארק רובין

שלום רב, ב-85% מהמקרים יש החלמה מלאה לאחר חודשיים, אם המקרה.עיוות קל אז יש סיכוי מצויין שבן זוגך יחלים. שיהיה במזל טוב, מארק

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy