פציאליס לילדה בת שלוש ו-8 חודשים(פעם שניה)

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

01/07/2009 | 18:27 | מאת: יפה

ביתי בת השלוש ו-8 חודשים עם פציאליס חוזר לאחר כחודשיים-שלושה. פעם קודמת טופלה בסטרואידים למשך 10 ימים ובנוסף עברה NRI שיצא תקין. גם בפעם הזו טופלה בסטרואידים. בשתי הפעמים טופלה בשניידר. אתמול היינו בביקורת אצל רופאת הקופה(הקופה מסרבת לתת לנו טופס 17) שהזכירה את המילה ניתוח... איזה ניתוח זה והאם הוא חיוני?האם הוא מבטיח אי חזרה של הפצליאסיס? ובכלל,כמה זה נדיר שהעניין חוזר אחרי 3-4 חודשים? תודה!!

09/07/2009 | 10:39 | מאת: מארק רובין

שלום, לא ידוע לי על איזה ניתוח מדובר??? לי לא מוכר שום ניתוח אשר מבצעים במקרים כאלו. לגבי חזרתיות המחלה, זה מאוד נדיר וכולי תקווה שבזה זה מסתיים. ניתן לקרוא גם פה, http://scienceweek.com/2004/sa041105-3.htm מארק

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy