פציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

26/06/2009 | 17:51 | מאת: רותם

שלום רב, הנני בת 34, בריאה בד"כ. חליתי בפציאליס לפני כחודש וחצי, אומנם יש שיפור קל שבקלים אך התהליך אצלי כנראה איטי(לפי מה שהרופא אמר). מהם סיכויי ההחלמה במצב שההחלמה היא איטית ? חשוב לי לציין שהכאבים עדיין קיימים(לא כמו שהיה בהתחלה)אך יש עדיין כאב באוזן, בלסת התחתונה ותחושה מוזרה בצד אחד של הלשון.

29/06/2009 | 16:23 | מאת: מארק רובין

שלום, לפי הסיפור מקרה את נמנית באותם 15% אשר סובליפ מניורוטמזיס, כלומר חלק מהעצב התפרק (לכן כאבים) ונבנה מחדש. את צפוייה להתחיל לראות שיפור רק לאחר 3 חודשים. חשוב להקפיד לבצע תרגילים ואולי כדאי לשקול שימוש במכשיר מסוג TES. מארק

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy