בתו ר 'פציאליציסטית' בכירה

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

25/06/2009 | 18:47 | מאת: יו

עברתי 4 התקפי פציאליס .ה-2 הראשונים שיתקו אותי במשך חצי שנה-שנה,למרות טיפול תרופתי ופיזיותרפיה. בהתקף שאחכ' פניתי לאחר 3 שבועות ל'דיקור' [אוקופונקטורה],ללא תרופות או פיזיותרפיה.השיתוק הוטב כבר לאחר הטיפול הראשון,המשכתי בדיקור פעמים-שלןש בשבוע כשהמצב מוטב בהדרגה.לאחר כחודש וחצי,נרפאתי לגמרי!.בהתקף האחרון,הגעתי מיד לדיקור-תוך שבועיים וחצי נרפאתי לגמרי.אני מכירה את הסבל,וחבל שאנשים לא ידעו על פתרון זה!

29/06/2009 | 16:25 | מאת: מארק רובין

לצערי אני מוכרח לחלוק עלייך. יש 2 רמות פאציאליס קלה וקשה יותר. מהקל מחלימים בחודש וחצי ומהקשה מחלימים לאחר 6-8 חודשים ולא תמיד מגיעים ל-100%. כנראה שאת סבלת תחילה מהקשה ולאחר מכן מהקלה. אין שום הוכחה רפואית (נכון ל2008) שדיקור סיני עוזר בטיפול הפאציאליס. מארק

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy