פציאלס חמישה חודשים

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

31/05/2009 | 13:17 | מאת: יהודית אור

שלום רב אני אחרי פציאלס 90% קיבלתי לעשות בדיקה EMG ,ובימים האחרונים אני מרגישה שהעין כאילו "קטנה" לי במקצת דבר שמלחיץ אותי . אני עושה דיקור סיני פעמיים בשבוע . א. מה זו הבדיקה הזו? האם ייתכן שייתנו עוד סטרואידים ? ב. מתי זה אמור לעבור לגמרי? אני כבר מיואשת , למרות שברוך השם יש הטבה משמעותית . תודה רבה

29/06/2009 | 16:14 | מאת: מארק רובין

שלום, אתה מתאר תופעה בשם סינקינזיס, זה שכיח במקרים של פאציאליס ומופיע בדר"כ לאחר 6 חודשים מתחילת המקרה.אין כל קשר לEMG. מארק

11/08/2009 | 20:21 | מאת: יהודית

האם זה עובר מתי שהוא תופעת הסינקינזים ? אני מטופלת בפיזוטרפיה האם יש מה לעשות ?

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy