האם יש סיכוי לשיפור אחרי תקופה אורכה

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

06/07/2008 | 00:38 | מאת: אנג'לה

שלום, אמי, כיום בת 72, בסה"כ אישה די בריאה, קיבלה פציאליס לפני כ-20 חודש, קיבלה את כל הטיפולים כולל קורטיזון ואח"כ טיפולים רבים בדיקור, הן במסגרת קופ"ח והן אצל מדקר פרטי - שאנחנו מכירים ויודעים על מקצועיותו הרבה, שורה תחתונה לאחר 20 חודש, עדיין פנים עקומות עם פגיעה די קשה בעין במשך כל הזמן הזה, היא לא מוותרת ומקבלת כל מיני טיפולי פזיוצרפיה אבל אין שיפור גדול, להפך יש תחושה של החמרה האם יש איזשהו טיפול ששווה עוד לנסות? האם יש סכוי עדיין להטבה?

15/07/2008 | 19:19 | מאת: מארק רובין

שלום רב, אני הייתי מציע לנסות טיפול של ביו-פידבק. יש להתיעץ עם הקופ"ח או רופא מטפל איפה ניתן לקבל שירות כזה. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy