שאלה

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

29/02/2008 | 15:21 | מאת: רון

אני חייל בן 21 לפני כשנה אובחן אצלי פצאליס בפנים בצד ימין.. לאחר כשלושה חודשים של טיפול חזרתי למצבי הקודם... האם יש סיכוי שהמחלה תחזור שנית ?

09/03/2008 | 11:20 | מאת: מארק רובין

שלום רב, יש סיכוי שיחזור, אך הוא קטן מאוד. סטטיסטית המחלה כמו ברק לא נוטה לפגוע פעמיים, למרות שיש אנשים עם מערכות חיסון חלשות וכו' מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

03/04/2008 | 01:02 | מאת: רונית

קיבלתי את השיתוק לפני 4 חודשים, כל הצד השמאלי של הפנים השתתק. היום יש שיפור קל, יכולה קצת לחייך אבל יש נוקשות של השרירים בצד זה והפה שהיה משוך ימינה , התחיל להיות משוך קצת שמאלה. עשיתי פיזיותרפיה ודיקור. אובחן אצלי כעת סינקינזיס. האם ניתן לטפל בזה? מה אני יכולה לעשות עוד כדי לזרז את ההחלמה שלי?(הומלץ לי להפסיק את טיפולי הפיזיוטרפיה-מימיקה של הפנים כדי לא להגביר את הסינקינזיס) תודה מראש על התשובה, אני מיואשת

09/04/2008 | 15:02 | מאת: רונית

קיבלתי את השיתוק לפני 4 חודשים, כל הצד השמאלי של הפנים השתתק. היום יש שיפור קל, יכולה קצת לחייך אבל יש נוקשות של השרירים בצד זה והפה שהיה משוך ימינה , התחיל להיות משוך קצת שמאלה. עשיתי פיזיותרפיה ודיקור. אובחן אצלי כעת סינקינזיס. האם ניתן לטפל בזה? מה אני יכולה לעשות עוד כדי לזרז את ההחלמה שלי?(הומלץ לי להפסיק את טיפולי הפיזיוטרפיה-מימיקה של הפנים כדי לא להגביר את הסינקינזיס) תודה מראש על התשובה, אני מיואשת

21/05/2008 | 20:47 | מאת: עדי

אני בת 16 וחצי בגיל 11 אובחן אצלי פצאליס היה לי פעמים פעם בצד ימין ופעם אחת בצד שמאול ועכשיו זה חזר ל שוב , פעם שלישית .. איזה טיפול עשית בשביל לחזור למצבך הקודם ?

08/06/2008 | 17:48 | מאת: לי

יא אני בדיוק כמוך! גם קיבלתי בגיל 11 וקצת בהתחלה היה לי בצד ימין , אח"כ עבר לשמואל ושוב לימין.

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy