פאציאליס האם חוזר שוב

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

05/02/2008 | 21:20 | מאת: שרון

לפני כשלושה חודשים קיבלתי פאציאליס בצד שמאל עשיתי פזיוטרפיזה דרך הקופה וגם דיקור פרטי - בהתחלה פעמיים בשבוע וחודשיים אחרונים פעם בשבוע. כעת מי שרואה אותי לא יודע שהיה לי אבל אני רואה עדין הבדלים. לפני שבועיים הפסקתי את הדיקור ובשלושה ימים האחרונים התחלתי להרגיש כאבים בפנים בצד הפגוע כל פעם במקום אחר בפנים ליד האף, ליד הגבה וכל הנקדות הרגישות ועכשיו גם מאחורי האוזן שזה היה הדבר הראשון שכאב לי לפני 3 חודשים . מה זה הכאבים האלה האם זה חוזר לי? האם זה טבעי .?רציתי לציין שזה התחיל בימים הקרים שהיו השבוע ואני מכסה את עצמי טוב בפנים עם צעיף וכו' מחכה לתשובה , תודה

07/02/2008 | 10:05 | מאת: מארק רובין

שלום רב, סביר להניח שמדובר בקצוות עצב צומחות וחוזרות למקומם. מדובר בדבר מבורך ולדעתי אין מקום לחשש. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

17/06/2009 | 21:27 | מאת: הילה

לא ממש הבנתי את התשובה... אני בת 18 וחצי וחליתי בפצילאיס לפני כמה חודשים... אחרי חודש עם טיפול בסטרואידים ודיקור סיני הפנים שלי חזרו כשהיו.. השאלה שלי היא כזאת.. נראה לי שסימנים מתחילים שוב האם זה יכול להיות שהפציאליס יכול לחזור?? והאם יכול להיות שזה חוזר בטווח זמן כזה קצר.. אשמח למתן תשובה בהקדם!! תדה רבה!!!

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy