כתשובה לשאלתך

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

22/05/2005 | 15:46 | מאת: יונת

תודה על תשובתך, הכוונה תחושתית כמו אצל רופא שיניים, וגם רק בערך- אני כן יכולה להזיז מוטורית. הייתי היום אצל רופא המשפחה שלי והוא אכן אמר שזה כנראה עצב הטריגמינל או שזה סתם עייפות או מתח. הוא עשה לי כל מיני בדיקות תפקודיות כאלה- לעצום עיניים, לפתוח פה, שיווי משקל וכדומה- היה תקין וגם לחץ דם תקין והוא אמר לי שאני יכולה להרגע שזה לא אירוע מוחי, חלילה. ושיש לחמם את המקום ולקחת משהו להרגיע כאבים. ושאם יימשך יש ללכת לנוירולוג כדי לקבל כדור מסויים שאני לא זוכרת את שמו.. אז זהו, תודה על התייחסותך המהירה. מה דעתך? יונת.

23/05/2005 | 00:57 | מאת: מארק רובין

יונת, אין הפתעה גדולה בדבריך, חשוב להיבדק כמובן אבל הסבירות שיש לך משהו רציני נמוך, במידה וזה אכן ממשיך יתכן שניורולוג יתן לך תרופה בסגנון טגרטול, אשר "מעט" הולכה עצבית ומרגיע כאבים שמקורם בעצב הטריגמינל. מארק

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy