שורקת וקורצת

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

04/11/2007 | 20:58 | מאת: etu

אודה מראש על ההתייחסות. אני בת 49 ומזה מספר שנים מופיעה בתדירות שונה, באה וחולפת תופעה בלתי נשלטת של טיק בצד הימני של הפנים עם עצימת עין ימין במיוחד במצב של דיבור או הזזת השפה העליונה הימנית דבר אשר גורם לי מבוכה רבה בעת שיחה עם אנשים. אינני יודעת כיצד זה נקרא ואיך לטפל. האם זה עלול להחמיר וממה זה נובע? מחכה בקוצר רוח לתשובתך המלומדה.

11/11/2007 | 09:55 | מאת: מארק רובין

שלום רב, למיטב הבנתי מדובר על סוג של "טיק", קשה מאוד לדעת מה גורם לטיקים כאלו אשר מופיעים ונעלמים. האבחון נעשית לרוב על ידי שיטת האלימינציה, אני יכול לומר לך שאני מאוד בספק אם זה נגרם כתוצאה פגיעה בעצב הפנים. אני הייתי ממליץ לבקר אצל נירולוג ומשם להמשיך, בהצלחה, מארק רובין

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy