פציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

04/09/2007 | 11:57 | מאת: זיוה

שלום רב, שמי זיוה ולפני כ-14 שנים עברתי ניתוח להוצאת גידול מהאוזן במהלכו ניזוק עצב הפנים השמאלי שלי ומאז ועד היום אני סובלת משיתוק כמעט מלא של עצב הפנים השמאלי (פציאליס). למרות שהמצב השתפר במהלך השנים אני עדיין סובלת משיתוק. כיום אני בת 22 והמצב הנ"ל מפריע לי מאוד הן נפשית והן אסטטית. האם יש פיתרון לבעיה? האם לא חלף זמן רב מדיי? אשמח אם תוכלו לסייע לי ולקשר אותי לגורמים המתאימים. בברכה ובתודה מראש, זיוה.

05/09/2007 | 20:53 | מאת: מארק רובין

שלום רב, כידוע לך המקרה שלך אינו פשוט, ישנם 2 דרכיטיפול אפשרויות היום: 1. פיזיותרפיה לשיקום הפנים 2. ניתוחים פלסטיים או ניורולוגיים שונים. לגבי הניתוחים יש המון מחלוקת מכיוון שהתוצאות לרוב אינם מרשימות. לגבי הפיזיו' חשוב להבין שזה דורש מחוייבות יומיומית של תרגול ועוד וגם פה לא אין עירבון לתוצאות מאוד משמעותיות למרות שמנסיוני לרוב יש שיפור במצב. אני ממליץ לך להתקשר אליי על מנת שאוכל לדלות יותר מידע אודות מצבך ולייעץ לך בהתאם. ניתן למצוא פרטי התקשרות כאן בצד שמאל של העמוד. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells Palsy AND Facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

05/09/2007 | 22:19 | מאת: ד"ר אלדד זילברשטיין

עוד על ניתוחים לשחזור תוכלי לקרוא במאמרי בכתובת: www.eldadmd.ilbiz.co.il/index.php?m=articels&art_id=90

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy