פציאלייס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

17/04/2007 | 12:51 | מאת: חוות דעת

שלום חליתי בפציאליס בפנים כתוצאה ממגפת הפוליו. הארוע היה בשנת 1953 איך אני מוכיח את הקשר לפוליו- בעניין החוק החדש לנפגעי פוליו שהרי ברור שאין לי מסמכים מאז תודה

25/04/2007 | 15:30 | מאת: מארק רובין

04/05/2007 | 01:37 | מאת: אהרון

יש לי פשציאליס כבר 7 שנים יש לי שקע לאורך הפנים אני חולת סכרת העם מותר לי להזריק בוטוקס. והיכן אפשר לתקן את הפנים.בארץ או בעולם שמעתי שיש בית חולים מיוחד בארהב.

25/04/2007 | 15:31 | מאת: מארק רובין

שלום רב, לא ידוע לי איך מוכיחים כזה דבר, הייתי ממליץ להתיעץ עם רופא משפחה או ניורולוג. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy