פציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

05/03/2007 | 10:14 | מאת: דן

לפני כמה שנים התעוררתי כשכל צד ימין של הפנים שלי משותק. איבחנו את המצב כפציאליס שנגרם כתוצאה מפגיעה או דלקת בעצב בתוך האוזן. באמת לא ברור לי איך, והעיקר למה. עשיתי בזמנו המון טיפולים של חשמל, עיסוי, דיקור ומה לא.... 95% חזר להיות בסדר אבל עדיין עין ימין שלי לפעמים דומעת בלי סיבה (אני לפעמים קצת מנצל את זה להראות רגישות... :-) ) כאשר אני מפהק עין ימים נשארת סגורה... ועוד קצת כאלה בסגנון. יש מה לעשות?

12/03/2007 | 23:39 | מאת: מארק רובין

שלום רב, במידה ואתה מוכן להשקיע זמן, מאמץ וכסף ניתן לשפר את המצב מעט באמצעות מכשיר ה-TES, במחקרים שנעשו, תופעת הדמעות השתפרה משמעותית. לגבי כל התופעות אשר אתה מתאר הן נקראות "סינקינזיס", שה מעט יותר מסובך. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

13/03/2007 | 09:52 | מאת: דן

איפה ניתן לקבל קצת יותר פרטים בנוגע ל TES. אין לי בעיה עם זמן ומאמץ..... מה בנוגע ל"סינקינזיס" ??? מה זה? ותודה רבה על התגובה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy