טריגמינל

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

02/03/2007 | 09:41 | מאת: גלי

שלום, לפני כחודש התחלתי להרגיש רדימות באזור הפנים (לא מוטורית בעיקר תחושתית כלפי חוץ לא רואים כלום).. לפי ההודעות הקודמות נראה לי כי יש לי טריגמינל. רופא משפחה/אאג/נוירולוג לא הזכירו את המחלה. אני מסתובבת כך כבר תקופה אין לי כאבים אבל ההרגשה מאוד מעצבנת . האם ההרגשה יכולה להיות מהלסת התחתונה ועד העפף התחתון? האם ללא טיפול תרופתי זה יכול לעבור? האם גם אחרי חודש אפשר לקחת טיפול תרופתי? אני אמורה לטוס לחו"ל בעוד כמה ימים, האם המצב יכול להחמיר? תודה

12/03/2007 | 23:37 | מאת: מארק רובין

שלום רב, לצערי אין דרך לדעת מה גורם לתועות אלו ללא בדיקה מעמיקה יותר על ידי ניורולוג. מארק

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy