לא ממש יודעת מה יש לי...

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

15/02/2007 | 16:21 | מאת: ענת

שלום, לפני כשלושה שבועות בפתאומיות החלה לי הרשה מוזרה בחצי הפנים, כאילו חוסר תחושה(לא נרדם לי והמוטוריקה נשארה כמו שהייתה) אבל משהו התחושה היה לש מדי. העין כאבה לי מאוד ורופא העיניים אמר שהיא יבשה וכנראה יש לי דלקת ויראלית. לאחר שבוע הכאבים נעלמ מהעין אבל התחושה בלחי/אוזן/סנטר נשארה. ביקרתי אצל אאג, וירולוג, רופא משפחה וכל אחד "זורק" אותי ללא תשובה. במקרה הגעתי לפורום הזה וריתי לדעת האם יכול להיות שהתאור שלי מוכר לך? אני קצת מיואשת... האם המצב אמור להשתפר? האם יש משהו שיכול למנוע מצבים כאלה? תודה ענת

20/02/2007 | 00:03 | מאת: מארק רובין

שלום לך, הדבר היחידי שאולי זה יגול להיות מניסיוני המועט בתחום כאבים מסוג זה (עלייך לפנות לא.א.ג או ניורולוג) זה TRIGEMINAL NEURALGIA אהי מציע לקרוא על התופעה מעט ולבדוק אם הסימטומים דומים. תרגישי טוב, מארק

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy