פאציאליס דמעה מהעין

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

06/02/2007 | 12:47 | מאת: מירי

תודה על הענותך, הדמעה היא מהעין קרוב לאף לא חיצוני.

07/02/2007 | 22:59 | מאת: מארק רובין

שלום שוב, חבל ה"טריק" רק עובד על החלק החיצוני. יש סיכוי קטן שגן נקז הדמעות מעט סתום, תנסי מדי פעם לעסות את הפינה בין האף לעין. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

10/02/2007 | 17:48 | מאת: גלית

שלום רב. מהי הסיבה לפציאליס (ימני) אצל תינוק בן חודש,שנולד בשבוע 36 ושיצא כך מבית החולים? האם יכולות להיות לכך השלכות על התפתחותו העתידית? כמובן איך מטפלים בכך? תודה רבה.

11/02/2007 | 15:09 | מאת: מארק רובין

שלום רב, ישנם מצבים של פאליאליס מולד, לא ברור בדיוק מה הגורם. זה לא אמור להשפיע כלל על התפתחותו. לגבי טיפול בשלב זה עוד מוקדם לדבר. מארק רובין BPT

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy