פאציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

30/01/2007 | 10:15 | מאת: מירי

נפגעתי בפציאליס לפני 7 שנים בצד ימין והעין הימנית רוב הזמן דומעת,לפני כשבועיים קבלתי זריקות בוטוקס לאזור המצח לאזור הבריא כדי שיהיה אזון במצח הכוונה לקמטוטים מפריעים. וקבלתי זריקה גם לאזור הפה בצד הבריא לאיזון. אחרי כמה ימים העין הפגועה לא מפסיקה לדמוע ואני מרגישה כבדות בעינים האם זה מהזריקות? ואם יש פתרון לעין דומעת שמפריעה מאוד?

02/02/2007 | 19:19 | מאת: ניר

יש איזה שהוא תחום שמתעסק עם זריקות בוטוקס לפאציאליס,או כל רופא שעוסק בבוטוקס יכול להזריק גם במקרה של פאציאליס.?

04/02/2007 | 22:27 | מאת: מארק רובין

שלום רב, אני לא מכיר כל כך את עולם הבוטוקס אבל הייתי בהחלט פונה לרופא שיש לו המלצות וניסיון דווקא בתחום זה. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

04/02/2007 | 22:26 | מאת: מארק רובין

שלום רב, האם העין דומעת מהחלק הפנימי (קרוב לאף) או החלק החיצוני? במידה וזה החלק החיצוני יש טריק קטן ויעיל, מחכה לעדכון, מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy