שאלה

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

28/01/2007 | 00:24 | מאת: ury

שלום! חמי בן 73 סכרתי , עבר ארוע של בלס פאלסי לפני 3 חודשים. נכון להיום עדיין יש לו ליקוי בזוית הפה שמפריע לו לאכול ולשתות (האוכל מעט נשפך לו) . האם בשלב זה עדיין ניתן לעזור לו בצורה כלשהי?

04/02/2007 | 22:21 | מאת: מארק רובין

שלום רב, כמובן שעדיין ניתן לעזור לו, שלושה חודשים זה עדיין נחשב טרי יחסית. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

05/02/2007 | 23:16 | מאת: uri

באיזה דרכים ניתן לעזור? האם פיזיוטרפיה? TES? האם יש מקום לבדיקת הEMG? למי לפנות? (הוא גר לייד נתיבות בדרום) .

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy