הרדמות חצי שפה וחצי סנטר

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

07/01/2007 | 20:36 | מאת: ריקי

זו תופעה אותה אני חשה כבר שבועיים. יש עדות לדלקת בשתל שמטופלת באנטיביוטיקה פר אוס בכמויות גדולות. גם קורטיזון שבוע לא עזר. זה אמנם לא פציאליס אבל מאד מטריד. האם ידועה התופעה??ככל שעובר הזמן אין נזקים לעצב בילתי הפיכים?? האם זה רברסבילי?? האם כדאי לגשת להתייעצות של ניאורולוג??

12/01/2007 | 16:33 | מאת: מארק רובין

שלום לך, מה שאת מתארת אינו קשור לעצב הפנים אלה לעצב התחושה של הלסת, אני מציע להתיעץ עם הרופא שיניים שוב (או אחד אחר) ואם את לא מסופקת מהתשובה אז להתייעץ גם אם ניורולוג, למרות שלדעתי יפנה אותך חזרה לרופא שיניים. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy