TES

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

30/12/2006 | 09:47 | מאת: מהרן

שלום מרק. מה זה מכשיר TES ? היכן אני משיג אותו והאם יש צורך בהפנית רופא? תודה

05/01/2007 | 19:07 | מאת: מארק רובין

שלום שוב, אני אנסה להסביר בקצרה על מכשיר ה-TES. Zהו מכשיר אשר פותח בבריטניה על ידי פרופסורלנירולוגיה ודוקטורית אשר מהמובילים בעולם בשיקום פאציאליס. המכשיר מדמה עצב בריא ומונע משרירי הפנים להתנוון ואף משקם שרירים אשר כבר התנוונו. המכשיר בשימוש בארץ בקופ"ח כללית אך לא מסובסד משום גורם. ניתן להזמינו בארץ אך זול יותר להזמינה מבריטניה. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy