סיכויי החלמה מפאציאליס.

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

30/12/2006 | 07:49 | מאת: דורית

אני סובלת מפאציאליס מזה כשבוע וחצי, התחלתי בטיפול בפרדניזון 50 מ"ג ליום, אני מעוניינת לדעת מהם סיכויי ההחלמה, האם יש צפי ידוע להחלמה וכמו כן האם ישנם טיפולים נוספים ידועים? (מהו אותו TES המוזכר מספר פעמים בפורום?) בתודה מראש דורית

05/01/2007 | 18:59 | מאת: מארק רובין

שלום רב, סטטיסטית סיכוי ההחלמה שלך הינה 80% תוך 6-8 שבועות. חוץ מטיפול תרופתי רצוי להתחליל התרגילים ביתיים בהמלצת פיזיותרפסט. תרגישי טוב, מארק רובין

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy