רעד בשפה תחתונה ובעפעף שמאל-בלס פאלסי

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

16/12/2006 | 23:17 | מאת: מודאגת

לפני כ-10 ימים הופיע אצלי בלס פאלסי. טיפול סטרואידים לשלושה שבועות, מינון יורד הדרגתי.בנוסף טיפול בזובירקס לשבוע ימים (בגלל הרפס?). היום מגבלה בחיוך, בעצימת העין- נראה לי שאין שיפור, להפך: יש לי כאבים בארובת העין, בלסת התחתונה ובאזור האוזן בכוון הפנים. מדי פעם מופיע לי רעד בשפה תחתונה, מעט בעליונה וגם בעין שמאל. מי המומחה שאליו אפשר לפנות בנושא? האם עלי לעשות בדיקות כמו MRI או CT? מתי TES? מתי פיזיוטרפיה? ובכלל, מה הקצב של הטיפול? באמת מודאגת! אשמח ביותר לתשובתך.

17/12/2006 | 23:52 | מאת: מארק רובין

שלום רב, עושה רושם שהטיפול אשר קיבלת עד כה, טובה. בשלב זה רצוי לנוח מעט ולהתחיל בקרוב בתרלילים לשרירי הפנים. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy