שיקום שרירי הפנים, עיניים

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

12/12/2006 | 08:29 | מאת: דני

כיצד ישוקמו שרירי הפנים, האם ישובו לתפקוד סימטרי כמו החלק השני? מהן ההשפעות על הראייה? האם צריך להיבדק אצל רופא עיניים ממש בסמוך לאבחון המחלה? כיצד ניתן למזער נזקים בתפקוד, בהבעות? האם יש פיזיוטרפיה שניתן לבצע באופן עצמאי? אם כן אשמח אם תכוון אותי, למי פונים? אני שייך לקופח מכבי. תודה.

17/12/2006 | 23:43 | מאת: מארק רובין

שלום רב, חסר כאן מידע אודות הפגיעה שלך על מנת שאוכל לענות. כמה זמן אתה אחרי? מה מקור הפאציאליס שלך וכו'. לגבי הראייה שין שום השפעה זה עצב אחר לגמרי. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

30/10/2007 | 16:48 | מאת: נורית

שלום, לי קוראים נורית ויש לי מכר בן 31 שנולד עם פגיעה בעצב הפציליאס ,ולכן אינו רוכש רישיון נהיגה ,וזה בצד ימין של הפנים ,יש מצב לטיפול ?ואם כן אשמח לקבל תגובה ,בנושא, נורית

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy