ריפוי פציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

10/05/2005 | 18:21 | מאת: דנה

שלום רב, אחי בן ה-15סובל מפציאליס מזה יומיים בצד ימין של הפנים. זאת הפעם השניה שסובל מזה כאשר בפעם הקודמת היה לו גם פציאליס עם אותם התסמינים ויצא מזה לגמרי,זה היה לפני שנתיים אנחנו מאוד מבוהלים !!!!! נא עזרתך כיצד ניתן לדעת מה הגורם לכך ?והאם זה הגיוני שחזר שוב? למי ניתן לפנות ואיך ניתן לרפא.(חשוב לציין שכבר פנינו לרופא א.א.ג)שאמר שאין מה לעשות. הוא ממש מתבייש בכל ולא מוכן לצאת מהבית בגלל זה.. תודה מראש, דנה.

18/05/2005 | 00:56 | מאת: מארק רובין

דנה, פאציאליס לרוב נובע מוירוס, כ-85% מהמקרים עוברים תוך 6-8 שבועות (כמו שקרה לו פעם שעברה), רצוי לפנות לטיפול פיזיו' בינתיים אצל פיזיותרפיסט אשר התמחה בפנים, לקבלת הדרכה ויעוץ. במידה ותוך חודשיים המצב אינו משתפר, יש צורך בטיפול אחר ומורכב, לפרטים את מוזמנת לפנות גם טלפונית. מארק רןבין BPT

19/10/2005 | 11:53 | מאת: אש

14 חודש סובל מהתופעה!!יש שיפור לעומת המצב ההתחלתי,אך התפקוד הינו כ-80% מהנורמלי.מטפל בדיקור,רפלקסולוגיה ועיסוי רפואי. האם שיאצו עוזר? מה ניתן לעשות לשיפור המצב?

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy