פציאליס בעבר וסיכון לחזרתו בלידה

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

04/12/2006 | 08:46 | מאת: מר באום

שלום ד"ר, לאישתי היה פציאליס לפני שנתיים שלא עבר לגמרי. לפעמים הוא לא נראה כלל אך לפעמים (למשל בשעות הבוקר או ברגעי לחץ) הוא "מזכיר את קיומו". אציין גם כי אשתי מאוד חוששת שהפציאליס יחזור שוב במלוא פציאליסיותו. מאחר ואשתי מתקרבת לחודש התשיעי - אשמח לדעת אם מהלך הלידה והמאמצים הפיזיים (והנפשיים) הכרוכים בה מעלה את סיכוי חזרת הפציאליס. מה אפשר לעשות בנידון? אולי שווה לשקול קיסרי כדי למנוע מאמצים שיפגעו בפניה שוב? תודה, מר באום (בעל אוהב ומודאג)

08/12/2006 | 00:46 | מאת: מארק רובין

שלום רב, סטטיסטית יש יותר סיכוי שאתה "תחטוף" פאציאליס בלידה מאשר לאשתך, פאציאליס זה כמו ברק לרוב אינו פוגע פעמיים באותו מקום, במקומכם לא הייתי דואג. בוודאי שלא הייתי מיעץ על קיסרי. תהנו מהלידה והגוזל. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

16/07/2007 | 06:36 | מאת: דודו

שלום לך מארק ! אני חייב שתעזור לי לפני כ 4 שבועות קיבלתי את הbells palsy הזה ונתנו לי את הטיפול התרופתי למשך עשרה ימים לאחר שבועים הרגשתי שיפור בזה שנסגרת לי העין ואני מצליח קצת לחייך אבל עכשיו אני כבר שבועיים ללא שיפור והעין הימינית(זה קרה לי בצד ימין) עושה טובה שהיא ממצמצת ואין לה כוח כזה וגם הפה אני משתגע תייעץ ליייי אני צעיר רק בן 19

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy