פאצילס בהריון חודש תשיעי

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

02/12/2006 | 20:03 | מאת: אפרת

ברצוני לדעת האם פזיוטרפיה אמורה לעזור בהריון האם מותר לבצע בחודש תשיעי? והאם זוהי תופעה ידועה בהריון (עקב בצקות) הפציאליס? כמו כן למרות שגילתי את הבעיה מוקדם הרופא סירב לתת טיפול עקב ההריון יש משהו אחר? תודה מראש

03/12/2006 | 11:18 | מאת: מארק רובין

שלום רב, לצערי בלס פאלסי מאוד נפוץ החודש תשיעי או מיד לאחר הלידה בעקבות שינויים הורמונליים, בהחלט רצוי להתחיל בפיזיו. כמה זמן את אחרי תחילת הבלס? מארק רובין מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס

03/12/2006 | 19:40 | מאת: אפרת

הפאצילס החל באופן ברור ביום חמישי האחרון כלומר לפני 3 ימים לפני כן היתה הרגשה של בצקות מסביב לעינים. האם חימום המקום עיי רטיות חמות יכול לעזור? תודה.

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy