טיפול בפולסים חשמליים בשרירי הפנים.

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

22/06/2006 | 18:09 | מאת: מהרן

שלום מארק. מה דעתך על טיפול בפולסים חשמליים בשרירי הפנים, האם קיים טיפול כזה? האם אני יכול לבצע אותו בעצמי ללא יעוץ רפואי? דווקא נראה לי שטיפול כזה יכול לעזור במקרה של פאציאליס. אני מכיר מכשיר כזה שניתן לרכישה ואף להשכרה ומשמש למתיחת הפנים לנשים. אודה לך על תשובתך. מהרן

21/07/2006 | 18:20 | מאת: מארק רובין

שלום רב, וסליחה על העיכוב במענה, הטיפול בחשמל לכיווץ שרירי הפנים אינו מומלץ מכיוון שבמקרה זה אנו מכווצים קבוצות שרירים ומטרטינו הוא ללמוד לשלוט בצורה מבוקרת על שרירים בודדים. סביר להניח שהשרירים יהנו מהגירוי אבל שליטתך במה שקורה על פנייך יתדרדר. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy