פאציאליס בעקבות סדק בבסיס הגולגולת

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

06/06/2006 | 22:18 | מאת: הילה נ.

תודה רבה על תשובתך. איזה טיפול אתה ממליץ לי? האם פיזיוטרפיה זה טוב? היכן אתה מקבל מטופלים? בבי"ח או באופן פרטי?

07/06/2006 | 21:53 | מאת: מארק רובין

שלום שוב, פיזיותרפיה זה בהחלט הכיוון, יש למיטב ידיעתי כמה מכונים בארץ עם פיזיותרפיסטים אשר התמחו בשיקום הפנים, אני אישית מקבל פרטי. במידת הצורך את מוזמנת להתקשר ולהתייעץ. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy