דלקת בעצב הפנים

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

02/06/2006 | 19:10 | מאת: גבאי יעקב

שלום. אני חולה במחלה הזו ולצערי גם חולה סכרת האים יש טיפול תרופתי אלטרנטיבי או שגורלי נגזר ועלי להמתין עד שאבריא? בתודה מראש

04/06/2006 | 21:43 | מאת: מארק רובין

שלום רב, למיטב ידיעתי אין טיפול תרופתי חילופי, אך לא הייתי מגזים ואומר שגורלך נחרץ, צריך לשמור על הבריאות באופן כללי ונוח ולחכות שהגוף יחלים (בדיוק כמו אלה שקיבלו את הסטרואידים). מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy