פציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

27/05/2006 | 14:27 | מאת: יפה

יש לי ילדה בת ארבע וחצי ליפני כיומיים אובחנה כחולה בפציאליס קיבלתי תרופות כגון זובריקס. טיפות עניים . סטרואידים בשם belntelan ומישחת עניים סינטומצין רציתי לדעת מה ההשלכות. והאים היו צריכים לבצע בדיקת דם שלא ביצעו בבית חולים מהוא זמן ההחלמה של האי סימטריה בפנים וסגירת העין הימנית האים ישנו טיפול נוסף שאפשר לתת על מנת להקל על הילדה יש לצין שהילדה לא היתה חולה בשום דבר לא חום לדלקת אוזנים ולא היתקררות לא יודעת מאיפה זה היגע נא תשובתכם בהקדם האפשרי.

28/05/2006 | 23:51 | מאת: מארק רובין

שלום רב, נשמע כי קיבלת טיפול תרופתי הולם, במידה ומדובר במקרה קל (מעל 85 אחוז מהמקרים) היא אמורה להחלים תוך 6-8 שבועות, אם תוך פרק זמן זה אין שיפור אז אני ממליץ להתיעץ איתי כבר יותר לעומק. החלמה מהירה, מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

02/12/2006 | 10:11 | מאת: אפרת

ללא סימנים מוקדמים קמתי בבוקר עם כאבי עינים ונפיחות מעל העינים, אובחנתי כפציאליס . הרופא לא נתן לי טיפול בכדורים עקב ההריון האם יש משהו אחר שיכול לעזור בטייפול? הרופא טוען שזה דרגה קלה, ויש לציין שלפני 12 שנה חליתי בפציליס אז זה היה בעקבות התקררות רצינית, ואז גם מבחינת הפנים ממש היה שינויים חיצוניים היום פחות. מה מומלץ לי פזיוטרפיה? מנוחה? אודה לך מאוד

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy