שיתוק בעצב הפנים בעקבות שפעת או וירוס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

07/05/2005 | 00:26 | מאת: יעל

לביתי היה שיתוק בעצב הפנים פעמיים (בהפרש של 12 שנה בין הפעם הראשונה לשניה) אחרי שפעת קשה או וירוסים בחורף ובעונת המעבר היא חטפה שיתוק בעצב הפנים. האם הוירוס הזה יכול לתקוף גם בקיץ? או שאין קשר בין עונות השנה ומערכת חיסון חלשה? ביתי מתכננת להתחתן בקיץ ומאד חוששת שזה יכול לקרות לה בתקופה זו. לקח לפחות 3 שבועות עד שזה עבר לה ... אודה מאד לתשובתך.

15/05/2005 | 22:05 | מאת: מארק רובין

יעל, האם יתכן שיקרה שוב? כן. האם סביר? ממש ממש לא! סטטיסטית הסיכואים קטנים מ7% שיקרה לה שוב במהלך כל חייה. תיהנו בחתונה ובלי לחץ מיותר! מארק

08/12/2008 | 14:42 | מאת: שרון

אני חוטף את השיתוק בפעם השנייה הפרש של 5שנים טופלתי בכל התרופות זה כבר חודש ומעלה האם יש מצב שהעין תשאר פתוחה ואם כן האם יש טיפול אחר כדי לסגור אותה ואם אתה ממליץ על דיקור סיני. בתודה מראש שרון.

08/12/2008 | 14:43 | מאת: שרון

אני חוטף את השיתוק בפעם השנייה הפרש של 5שנים טופלתי בכל התרופות זה כבר חודש ומעלה האם יש מצב שהעין תשאר פתוחה ואם כן האם יש טיפול אחר כדי לסגור אותה ואם אתה ממליץ על דיקור סיני. בתודה מראש שרון.

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy