פנים מתעקמות

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

13/04/2006 | 19:59 | מאת: יואב

בעקבות כל מה שעבר על אשתי, הנני ממליץ בכל פה, בכל מקרה כנ"ל, לא להסס ןלדרוש לבצע בדיקת שמיעה, לאשתי הפנים התעקמו וכל הבדיקות הנוירולוגיות, כולל סי,טי, אם,אר,אי, אי,אם.ג'י, דיקור מותני ועוד היו תקינות ורק לאחר ששאבתי מידעים שונים, הגעתי למסקנה שבעייה באוזניים יכולה לגרום להפרעות עצביות בפנים, פניתי לרופאת א.א.ג שאישרה זאת ובאופן פרטי ערכתי בדיקת שמיעה לאשתי, שאישרה את התיאוריה שעלתה בראשי, ואיבחנו שלאשתי יש ירידה בשמיעה, כיום אשתי מאושפזת ומקבלת טיפול משולב שבאופן מיידי תוצאותיו הטובות ניכרות על פניה. בהצלחה ובריאות טובה לכולם.

16/04/2006 | 00:21 | מאת: מארק רובין

יואב, תודה על העדכון, אני מקווה שתרגיש טוב יותר בקרוב. ידוע מה גורם לירידה בשמיעה? נוזלים? לחץ איפה שהוא? מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

24/04/2006 | 11:40 | מאת: יואב

למרות כל הבדיקות שבוצעו: מס' בדיקות שמיעה ובדיקת ברה, לא התגלתה הסיבה לכך, גם בMRI אין ממצאים. משהו מוזר, פתאום נפגעה השמיעה. לדעתי יש קשר ישיר לכך, בין התעקמות הפנים וסגירת העיין, לבין הבעייה החדשה שהתגלתה והיא הפגיעה בשמיעה והזמזומים באוזניים. אם מישהו יכול להאיר את עיניי אשמח מאוד.

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy