חצי פנים-תשובה

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

13/04/2006 | 10:04 | מאת: זהבית

היי קודם לדעתי אין על מה להתנצל אני צריכה להודות על הקדשת הזמן.. :) גילו הוא 22 ואני בדרך כלל בריאה תשובת הMRI הגיע היום בדואר סעיפים שדרשו יותר תשומת לב זה שהיה רשום" 1.התערובת רירית מינורית בתאים המסיקלרים, יותא משמאל וכן תא אתמואעדליי ימני ומעל לטנטוריום: פרכניה וחדרים שמורים למעט נוכחות של אנגיומה ורידית קטנה בקטע הפרונטלי השמאלי במיקום תת קליפתי שקוטרה כ9 מ"מ בציר האורך..." זה בגדול תשובה של הMRI וכמו שידוע לך לא הבנתי כלום:(

15/04/2006 | 23:59 | מאת: מארק רובין

זהבית שוב שלום, אוסף נכבד של פרטים, המקרה שלך לא פשוט לפיענוח. על פי כל הכתוב לעיל נשמע כי יש לחץ על עצב הפנים או על האיזור במח אשר אחראי על הפנים. אני מניח שהלחץ נובע מהבצקת אשר מתארים ב-MRI. לא ברור ממה כל זה נובע. אולי מהתאונה... כל ההשערות הללו בגדר השערות בלבד על סמך המידע אשר מסרת לי אבל זה נשמע לי הגיוני. לאן הולכים מפה? יש להישאר בקשר עם הניורולוג, אולי לבצע MRI מעקב בהמשך ולתת לכדורים לבצע את תפקידם. אשמח אם תעדכני אותי. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy