זריקות בוטוקוס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

11/04/2006 | 00:39 | מאת: פאציאליס..

שלום.. חליתי בפאציאליס לפני שנה וכמה חודשים.. מצבי בהתחלה היה ממש גרוע אבל היום זה יותר טוב.. הרופאים אומרים שזה השתפר אבל לא במאה אחוז.. כלומר העצב לא מתפקד כראוי עדיין.. למשל כשאני עוצמת עיניים הפה נוטה הצידה.. אני לא מצליחה להרים את הגבה השנייה עדיין.. ויש לי מלא פעמים דמעות בעין בעיקר כשאני אוכלת או מבצעת פעולות עם הפנים הלכתי להמון רופאים.. פיזיותרפיה, דיקור סיני, הומאופתיה.. אך שום דבר לא עזר והפנים לא חזרו לקדמותם עשיתי סי טי ויצא שהכל תקין נורולוג הציע לי לעשות זריקות בוטוקוס.. אך אומרים לי שזה מסוכן ולא בריא ואני רק בת 16.. וקראתי על כמה תופעות לוואי כמו דימום ואני מאוד מפחדת רציתי לדעת האם זה באמת כזה מסוכן.. או אם זה יכול לעזור.. ואם יש משו אחר שאני יכולה לעשות בעניין תודה.

13/04/2006 | 03:09 | מאת: מארק רובין

שלום רב, הטיפול בבוטוקס זמני (חצי שנה) ובמקרה שאת מתארת עוד מוקדם, לדעתי מאוד יעזור לך טיפול ב-TES ופיזיותרפיה מיוחדת לשיקום הפנים. אשמח אם תיצרי עימי קשר טלפוני, על מנת לקבל הסבר על אופציות טיפוליות למיניהם. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy