שאלות

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

09/04/2006 | 12:58 | מאת: נועה

שלום רב האם יש חומר בעברית על נושא הפורום? אני סובלת , כנראה, (כך רופאת המשפחה קבעה) מדלקת הטריגמינס. כל 3 שבועות בערך תוקפת אותי הדלקת בצד שמאל של הפנים. לאחרונה יש לי גם "קפיצות של העין" בעיקר בזמן התקף. ובהתקף האחרון שמתי לב שהעין (העפעף) מעט נמוך כלומר יותר מכסה את העין (ממש במילימטר או שנים). רציתי לדעת מה דעתך? האם יש לדלקת זו השלכות ...למצבים מחלות העתידים להתרחש? אנני מטפלת משום שהבנתי שהכדורים משפיעים על המצב הנפשי? האם יש דרך לטפל בעניים מלבד כדורים תודה

13/04/2006 | 03:05 | מאת: מארק רובין

שלום רב, סליחה על העיכוב בתשוסבה, הייתי החו"ל, אני מבין שמדובר בטריגמינל ניורלגיה? במקרה כזה לא ידוע לי על השלכות לעוד מחלות (זה מספיק גרוע בפני עצמו) התרופה נגד זה בעיקר מעייפת יותר מאשר משנה מצב נפשי למיטב ידיעתי. בכל מקרה לרוב זה עובר לבד אני מקווה שזה יקרה מהר. תרגישי טוב. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy