פנים מתעקמות

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

07/04/2006 | 21:43 | מאת: יואב

מזה כחודש אשתי החלה לסבול מהרגשת נימול בחצי הפנים הימני, כאשר תוך כדי כך החלה החמרה ופניה החלו להתקם כלפי צד שמאל והעין הימנית נסגרת כאשר מידי פעם מדובר בהתקף של התעקמויות, רגיעה זמנית לפרק זמן קצר ושוב התעקמות והרגשת חולשה. עשו לה סי,טי ו- אמ,אר,אי , בדיקות דם, נבדקה ע"י רופא עיניים וא.א.ג אך כל התוצאות תקינות, כיום מאושפזת בבי"ח לצורך בדיקות נוספות ובאופן זמני מקבלת כדורי קלונקס פעמיים ביום. מעוניין לקבל מידע לגבי הכדורים והשערות ו/או כיוון לגבי המחלה בתודה מראש

13/04/2006 | 03:02 | מאת: מארק רובין

יואב, איני רופא לכן לא אוכל לענות לך אודות התרופות, אך חיפוש מהיר בגוגל יעזור לך. אודות מצב הפנים אם לא מצאו שום דבר בMRI או CT קשה לי לנחש את מקור הבעיה. במידה ויש לך עוד מידע אשמח אם תיצור עימי קשר. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy